Terrasoplossing op maat: ontdek alle voordelen van Twinson-terrasplanken

Levenslang van je terras genieten? Dat doe je met een Twinson-terras van Deceuninck. De lange levensduur en integrale recycleerbaarheid maakt dit terrassysteem het ideale alternatief voor tropisch hardhout. En dat is niet het enige voordeel. Ontdek er hier nog veel meer!

Onderhoudsvriendelijk

Twinson combineert de voordelen van hout en kunststof in één basismateriaal. Hierdoor geniet je van de warme en natuurlijke look van hout en de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van pvc. Schilderen of beitsen is overbodig en dankzij de aanwezige pvc-componenten zijn de planken ook nog eens vormvast.

Duurzaam en 100% recycleerbaar

De terrassystemen maken gebruik van een stabiele, vormvaste en duurzame aluminium onderstructuur. Ook de terrasplanken hebben hun duurzaamheidsgraad al bewezen. Alle gebruikte materialen en componenten zijn bovendien integraal recycleerbaar.

Splintervrij en uiterst slipvast

Twinson-terrasplanken hebben een specifieke afwerking en voldoen aan de hoogste eisen qua slipweerstand. Aangezien ze bewezen anti-slip zijn, zijn het de ideale planken om rondom zwembaden en vijvers te plaatsen. Zelfs als de planken nat zijn, kan je niet uitschuiven. Bovendien zijn ze volledig splintervrij en dus ideaal om met je blote voeten op te lopen. Kidsproof en ook fijn voor jezelf!

Keuzevrijheid

De terrasplanken zijn beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen: Majestic (met houtnerfafwerking) en Character (met geschuurde finish). Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in tal van uiteenlopende, natuurlijke kleuren. Hierdoor heb je een grote keuzevrijheid en heb je de uitstraling van jouw terras helemaal in de hand!

Eenvoudige en snelle montage

Dankzij het Twinson Click-systeem is een Twinson-terras gemiddeld 2,5 keer sneller geplaatst dan een traditioneel houten terras met schroeven. Dankzij het handige en efficiënte kliksysteem, kan de montage van de terrasstructuur eenvoudig en snel gebeuren. Volledig schroefloos!

Brandveilig

Twinson Character- of Majestic-planken zijn ook ideaal om een dakterras mee aan te leggen. Ze dragen een speciaal Broof T1-attest voor gebruik op daken als vluchtweg. Dit staat garant voor een hoge brandveiligheid.

Doe inspiratie op

De ruime kleurkeuze, uitgebreide uitvoeringen en afwerkingen én het kliksysteem dat elke terrasvorm aankan, maakt Twinson tot de beste terrasoplossing. Inspiratie opdoen? Download de brochure of surf naar www.twinson.com/nl-be.


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Twinson-planken: de look van hout en het onderhoudsgemak van kunststof gecombineerd

Twinson-planken: de look van hout en het onderhoudsgemak van kunststof gecombineerd

Wil jij deze zomer genieten van een prachtig nieuw terras in je tuin? Ontdek dan de Twinson-terrasplanken van Deceuninck. Ze hebben de natuurlijke look van ...

Lees meer

Elegant kleurencollectie vanaf 2023

Elegant kleurencollectie vanaf 2023

Ben je op zoek naar de perfecte ramen en deuren voor jouw woning? Bij Deceuninck helpen we je graag bij het vinden van de ideale match. We vinden het...

Lees meer

Bye keuzestress: aluminium en pvc-ramen met dezelfde look & feel

Bye keuzestress: aluminium en pvc-ramen met dezelfde look & feel

Twijfel je tussen aluminium ramen en pvc? Die keuzestress is voor niets nodig, want voortaan kan je beide materialen met elkaar combineren, zonder dat...

Lees meer

Artikels van onze redactie


Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken