Interieur

Badkamer

Bekijk alles
 • Je badkamer- of douchewand bekleden? Dit zijn de verschillende opties Je badkamer- of douchewand bekleden? Dit zijn de verschillende opties

  Er zijn verschillende mogelijkheden om je badkamer- of douchewand af te werken. We lijsten ze voor je op.

  Lees meer
 • Van badkamermeubel tot spiegel: zo richt je je badkamer in Van badkamermeubel tot spiegel: zo richt je je badkamer in

  Inspiratie om je badkamer in te richten, heb je nooit genoeg. Onze woonexpert geeft je de beste tips om je badkamer efficiënt en mooi in te richten.

  Lees meer
 • Badkamertrends: welk bad, badmeubel of kraan kies jij? Badkamertrends: welk bad, badmeubel of kraan kies jij?

  Een snelle douche of liever lekker lang luieren in bad? De badkamer blijft anno 2023 een oase van rust. Onze Livios-expert zet de badkamertrends op een rij.

  Lees meer
 • Creëer een drempelloze douche op maat met deze nieuwe doucheplaten Creëer een drempelloze douche op maat met deze nieuwe doucheplaten

  Met de Newforce- en Tailor-doucheplaten van Desco creëer je gemakkelijk een doucheruimte op maat, zonder vervelend opstapje.

  Lees meer

Deuren en trappen

Bekijk alles
 • Trap in de inkomhal of leefruimte: wat kies jij? Trap in de inkomhal of leefruimte: wat kies jij?

  Vroeger stond een trap standaard in de inkomhal, nu zien we de trap steeds vaker in de woonkamer of keuken geïntegreerd. We overlopen de voor- en nadelen.

  Lees meer
 • Arlu Divina: glazen binnenwanden voor meer cachet Arlu Divina: glazen binnenwanden voor meer cachet

  Divina, de nieuwe glazen binnenwand van Arlu, vormt met zijn zwarte aluminium structuur een echte blikvanger in je interieur.

  Lees meer
 • Make-over voor je oude trap: dit zijn je opties Make-over voor je oude trap: dit zijn je opties

  Je trap renoveren: hoe doe je dat? Samen met een expert loodsen we je langs de mogelijkheden.

  Lees meer
 • Trap en vloer worden één geheel Trap en vloer worden één geheel

  Met Stairs, de nieuwe trappencollectie van COREtec® Floors, kan je je vloer laten doorlopen op je trap. Zo breng je rust in je interieur.

  Lees meer

Inrichting en afwerking

Bekijk alles
 • Q&A: 4 vragen die je helpen bij het inrichten van je bureau Q&A: 4 vragen die je helpen bij het inrichten van je bureau

  Een goede thuiswerkplek zit in de lift. Maar hoe richt je je workspace het beste in? Onze Q&A helpt je bij het inrichten van je bureau.

  Lees meer
 • Beton in je interieur: 5 voordelen Beton in je interieur: 5 voordelen

  Beton is een materiaal met veel creatieve mogelijkheden. Ook voor je interieur kan beton een interessante keuze zijn. Ontdek hier waarom.

  Lees meer
 • Je muur of plafond schilderen? Maak deze fouten niet! Je muur of plafond schilderen? Maak deze fouten niet!

  Ga je je binnenmuren of plafonds verven? En kan je wel nog wat advies gebruiken? Emiel Balliauw van Akzo Nobel legt uit waar je op moet letten.

  Lees meer
 • Puzzelen met de Tangram-muurbekleding van Arte Puzzelen met de Tangram-muurbekleding van Arte

  De nieuwe Tangram-muurbekleding van Arte bestaat uit verschillende geometrische dessins en is geïnspireerd op de gelijknamige Chinese puzzel.

  Lees meer
 • Grootse oplossingen voor een kleine keuken Grootse oplossingen voor een kleine keuken

  Een kleine keuken mag er absoluut groots uitzien. Wij zetten enkele aandachtspunten, handige tips en inspiratie op een rij.

  Lees meer
 • Keukeninspiratie nodig? In 7 stappen naar een mooie en praktische keuken Keukeninspiratie nodig? In 7 stappen naar een mooie en praktische keuken

  Of je nu een nieuwe keuken wil of je huidige een style-update wil geven, we helpen je op weg met onze tips. Van een keuken indelen tot verlichting.

  Lees meer
 • Welk keukentype ben jij? Welk keukentype ben jij?

  Welk keukentype ben jij? Een minimalist, een mix&matcher, of …? Ontdek je favoriete stijl en hoe je dat in 2023 vertaalt naar jouw keuken.

  Lees meer
 • Keukenwerkblad kiezen? Deze materialen kan je gebruiken Keukenwerkblad kiezen? Deze materialen kan je gebruiken

  Je hebt enorm veel keuze aan materialen als je een keukenwerkblad wil kopen. Ontdek hier de voor- en nadelen van elk materiaal.

  Lees meer

Verlichting

Bekijk alles
 • Smartverlichting: een slimme investering of niet? Smartverlichting: een slimme investering of niet?

  Dankzij slimme verlichting kan je de lampen in je woning via je smartphone bedienen. Kan je besparen met slimme lampen? En hoe werkt het precies?

  Lees meer
 • Haal de gloed van de zonsondergang in huis met sfeerlamp Sunne Haal de gloed van de zonsondergang in huis met sfeerlamp Sunne

  Je woning verlichten met gratis energie van de zon? Sunne is een modern verlichtingsarmatuur voor binnen dat uitsluitend op zonne-energie werkt.

  Lees meer
 • Keuzewijzer: zo vind je de perfecte lamp Keuzewijzer: zo vind je de perfecte lamp

  Je oude lampen vervangen om energie te besparen? Tegenwoordig heb je twee energiezuinige opties: led- en tl-lampen. Ontdek de voor- en nadelen.

  Lees meer
 • Maak werk van een lichtplan voor je woning Maak werk van een lichtplan voor je woning

  Je kan je woning op duizenden manieren verlichten. Bij goede verlichting komt heel wat kijken en daarom is een lichtplan belangrijk.

  Lees meer
 • Uitgerekend: wat kosten keramische tegels? Uitgerekend: wat kosten keramische tegels?

  Je bent een grote fan van vloertegels in huis. Beter nog: van keramische tegels. Maar wat moeten zo’n tegels kosten? En van wat hangt die prijs vooral af?

  Lees meer
 • De grootste fouten bij het plaatsen van keramische tegels De grootste fouten bij het plaatsen van keramische tegels

  Een nieuwe vloer leggen? Om je optimaal voor te bereiden, overlopen we de zeven meest voorkomende fouten bij het plaatsen van tegels.

  Lees meer
 • Tyles presenteert keramische tegels in extra groot formaat Tyles presenteert keramische tegels in extra groot formaat

  Met de Full Body- en Ultra Marmi-collectie van Ariostea biedt tegelfabrikant Tyles keramische tegels in een zeer groot formaat aan.

  Lees meer
 • Klikvloeren: deze vloeren leg je makkelijk zelf Klikvloeren: deze vloeren leg je makkelijk zelf

  Klikvloeren bestaan in een aantal materialen, zoals laminaat, vinyl, hout, kurk, bamboe, linoleum en zelfs tegels. Hoe plaats je zelf een klikvloer?

  Lees meer

Wanden en plafond

Bekijk alles
 • In 3 stappen naar het perfecte plafond In 3 stappen naar het perfecte plafond

  Je plafond maakt of kraakt een ruimte. Is jouw plafond puur estehtisch? Gebruik je het als technische ruimte? Of laat je daglicht binnen via je plafond?

  Lees meer
 • Leidingen wegwerken: 5 x anders Leidingen wegwerken: 5 x anders

  Nieuwe technische installaties zorgen voor meer comfort. Maar waar blijf je met buizen, kabels en andere leidingen? 5 oplossingen out-of-the-box.

  Lees meer
 • Geef je interieur een nieuw elan met deze muur- en plafondklussen Geef je interieur een nieuw elan met deze muur- en plafondklussen

  Met de juiste tips haal je een pak meer uit je interieur. Deze vijf populaire klussen zetten je alvast op de creatieve weg.

  Lees meer
 • Deze klussen zijn ideaal voor de kerstvakantie Deze klussen zijn ideaal voor de kerstvakantie

  De kerstvakantie is het ideale moment om eindelijk die klussen aan te pakken die je al het hele jaar hebt laten liggen. Handen uit de mouwen!

  Lees meer