Vacature Livios Account Manager m/v

Foto: Livios  

Livios behoort samen met Verstandig Bouwen tot een communicatiegroep gespecialiseerd in de bouwsector en maakt deel uit van de Persgroep Publishing NV. Livios is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot hét digitaal platform voor iedere bouwer, verbouwer en klusser. Dit dankzij een hoog aantal bezoekers, de kwalitatieve en gratis informatie, die voortdurend up-to-date wordt gehouden door een gemotiveerd redactieteam. 

Als marktleider hebben we de ambitie om verder door te groeien en willen we ons salesteam versterken met een gedreven

ACCOUNT MANAGER M/V
Regio West-Vlaanderen | deel Oost-Vlaanderen | Henegouwen

FUNCTIE

Van bij de start word je intensief opgeleid om het bedrijf, de medewerkers, de diensten en producten snel te leren kennen. Na deze opleidingsperiode leg je de nadruk op new business en ga je actief op zoek naar nieuwe klanten om zo je portefeuille op een professionele manier uit te bouwen.

Op termijn krijg je de verantwoordelijkheid over een bestaande portefeuille, voornamelijk bouwgerelateerde A-merken. Door ze met een vaste frequentie te bezoeken maak je de band met Livios sterker, kan je beter inspelen op de behoeften van de klant en breid je dan ook lopende partnerships uit. Ook ben je actief aanwezig op de belangrijkste bouwbeurzen in België zoals Batibouw en BIS.

Je beheert zelfstandig je agenda. Door actieve coaching en begeleiding staat je Sales Manager je met raad en daad bij.

PROFIEL

Je bent een enthousiaste harde werker met zin voor initiatief en een flinke dosis verantwoordelijkheid. Door jouw hogere opleiding -bachelor of master- heb je een brede algemene kennis opgedaan. Ervaring in marketing en/of media is een plus.

In een eerste commerciële ervaring heb je door inspanningen en resultaten bewezen dat je een geboren verkoper bent. Je bent van nature gefascineerd door het internet als communicatiemedium en bent op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen op dat domein. Je kan actief luisteren en vindt het boeiend om klanten te overtuigen. Je woont in de werkregio en bovendien ben je tweetalig.

WIJ BIEDEN

Livios biedt een dynamische werkomgeving in een stabiel groeiend bedrijf. De ideale kans om je te ontplooien tot dé professional in het domein van internetcommunicatie.

Je kan verder rekenen op een competitief salarispakket, aangevuld met een firmawagen en tal van extralegale voordelen.

BEN JE GEBOEID DOOR DEZE FUNCTIE ?

Stuur zo snel mogelijk jouw cv met motivatie naar Iris Arens, Sales Manager, vacature@livios.be