NIEUW! De Livios projectmagazines

Vanaf eind januari kan je hier de gloednieuwe Livios-magazines aanvragen. Daarin bundelen we, per thema, alle stappen, mogelijkheden, aandachtspunten en ongewone invalshoeken om jouw project te doen slagen, van start tot finish. Zes liggen er momenteel op de plank: Mijn Badkamer, Mijn Keuken, Mijn Renovatie, Mijn Nieuwbouw, Mijn Energie en Mijn Tuin.

Zo vind je in Mijn Energie alles terug over verwarming, warm water, elektriciteit en ventilatie. We hebben het onder andere over de toekomst van de energiebronnen, of de werking van warmtepompen, maar we helpen je in het magazine ook te bepalen welke verwarmingsoplossing voor jouw project het meest interessant is. En hoe je het best gebruik maakt van je zonnepanelen.

Mijn Renovatie behandelt de verschillende stappen van je renovatietraject, van het slopen van muren over de nodige isolatiediktes tot het kiezen van de juiste ramen.

Ook voor meer specifieke projecten, zoals de plaatsing van een nieuwe keuken of badkamer, bieden de nieuwe magazines een handig stappenplan, rekening houdend met plaats, budget en de laatste trends.

En zo staat elk magazine op zichzelf, maar vullen ze elkaar ook aan. Naast informatie en tips vind je trouwens ook heel wat inspiratie en richtprijzen. De magazines zelf zijn bovendien helemaal gratis.

Afspraak dus op 24 januari om als eerste je exemplaar aan te vragen!

Wil je graag een mailtje op het moment dat de magazines beschikbaar zijn? Laat dan hieronder je e-mailadres achter en we brengen je op de hoogte!

Schrijf je in op de wekelijkse nieuwsbrieven

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste bouwtrends en nieuwtjes?
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrieven en volg het bouwnieuws op de voet. Bekijk de laatste edities.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.