Creëer een drempelloze douche op maat met deze nieuwe doucheplaten

Wil jij een nis omvormen tot een douche? Met de doucheplaten van Desco creëer je gemakkelijk een doucheruimte op maat. Zowel de Newforce- als Tailor-doucheplaten kan je tot op de millimeter nauwkeurig maken. Bovendien kan je deze douches inbouwen zodat ze gelijk komen met het vloerniveau en je geen vervelend opstapje meer hebt.

Doucheplaat uit massief kunstmarmer

De Newforce-doucheplaat van Desco is gemaakt uit massief kunstmarmer, een materiaal dat niet alleen stevig en geluiddempend is, maar ook een goede stabiliteit biedt. Deze doucheplaat heeft een beperkte opbouwhoogte van amper 35 mm en is makkelijk te verzagen zodat je hem op maat kan maken. Je kan de doucheplaat rechtstreeks op de dekvloer plaatsen of inbouwen, gelijk met het vloerniveau. Zo creëer je een drempelvrije douche zonder opstapje. De glazen douchewand past perfect op de rand van de Newforce-doucheplaat.

Inloopdouche op maat

De Tailor-doucheplaat straalt net wat meer allures uit dankzij het materiaal solid surface. Dat is krasbestendig, bestand tegen intensief gebruik en gemakkelijk in onderhoud. Ook met de Tailor-doucheplaat stap je zonder opstapje de douche in. Bovendien kan je de doucheplaat tot op de millimeter inkorten, waardoor je jouw inloopdouche in de gewenste afmetingen kan maken.

Meer info: www.desco.be

Partnerartikels

Bekijk alle partners