livios logo

Strak, maar niet steriel? Een wervelend interieur in 3 stappen!

Droom jij net als de meeste (ver)bouwers ook van een strak, minimalistisch en modern interieur? Pas dan op dat de slinger niet te ver doorslaat en je interieur kaal en steriel oogt. Laat daarom zien dat je ook écht leeft in je woning. Hoe je dat doet? Met deze tips.

1. Knallende kleur

Je hoeft niet uit te pakken met dure designmeubels om karakter te geven aan je woonkamer. Er zijn genoeg budgetvriendelijke alternatieven om een living aan te kleden. Een stukje krijt- of magneetmuur is voor gezinnen met kinderen een mooie blikvanger. Ook  met grote foto’s, leuk behangpapier of een knallende kleur krijgt je woonruimte meteen een andere uitstraling. 

badkamertrends 2020 badkamer flashy kleur

Foto Facq
  

gevelpleister pleister gevel sierpleister crepi kleuren

Foto Sto nv
  

2. Creëer sfeer

Indirecte verlichting creëert een mooi effect. Zeker met dimbare leds, die voor een warme gloed zorgen. Toch moet je bij verlichting ook aan sfeermakers denken. Boven een tafel scoor je met een hangende lamp. Die vind je in allerlei prijsklassen, van sobere exemplaren tot ware pronkstukken in opvallende materialen. 

eetkamer interieur


© Getty Images  

eetkamer


© Getty Images  

living zetel woonkamer interieur


© Getty Images  

3. Van vloer tot plafond

Erg in trek en enorm handig: kasten van vloer tot plafond. In plaats van meerdere kleine kasten of dressoirs, oogt één grote kast veel strakker. Bang dat je geen plek meer hebt om al je decoratie uit te stallen in de woonkamer? Geen probleem! Fotokaders en plantjes op de kast zijn zo passé. Met een legplank of toffe bijzettafels kan je alle kanten uit!

kasten van vloer tot plafond


© In-Lijn Interieurarchitectuur  

Woonkamer zetel interieur


© Getty Images  

Woonkamer interieur


© Getty Images  

Lees ook:

10 dingen die je moet weten over interieurinrichting

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/interieurafwerking/interieurinrichting/strak-maar-niet-steriel-een-wervelend-interieur-in-3-stappen/