Goudvis02

Goudvis02

Bouwer

Lid sinds 20/03/2017

  • 1 vraag gesteld
  • 2 vragen beantwoord

Geschiedenis

Roger Kumps

Koken op inductie of gas ??

6 reacties· · #Keuken
Goudvis02
Goudvis02

Wat zijn de nadelen van koken met gas?

1. Er is geen enkele veiligheid die bij lekken in werking treedt.
2. Bij overkoken, wat kan gebeuren, is het een karwei om de brander en al wat er onder zit te reinigen.
3. Je krijgt gasgeuren en rook bij slechte werking.
4. Verbranden aan het vuur is mogelijk.
5. Als de vlam dooft door een of andere omstandigheid is er ontploffingsgevaar, zelfs bij het inschakelen van de verlichting.

Wat zijn de voordelen van inductiekoken?
1. Je bent beveiligd tegen te groot stroomverbruik zoals een kortsluiting.
2. Je bent beveiligd als er een leiding contact maakt met de aarding.
3. Bij overkoken is het reinigen van de kookplaat eenvoudig.
4. Als je de kookpot van de plaat neemt stopt het verwarmen.
5. De kookzone mag aanstaan ze overhit niet. Dus vebranden is onmogelijk.


Bekijk

Onze toolbox
Offertes aanvragen

Vraag vrijblijvend offertes aan! Ontvang snel max. 4 offertes van vakmannen. Bespaar tijd én geld!

Aanvragen
Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken
Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen
Praktische gidsen

Met deze praktische digitale gidsen ben je meteen geïnformeerd en heb je een handige checklist bij de hand.

Aanvragen
Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag