Trap en vloer worden één geheel

Net als de vloeren in de keuken of badkamer dankzij technische innovaties sinds enkele jaren kunnen doorlopen, geldt dat tegenwoordig ook voor de trap. Zo kan je van je woning één mooi esthetisch geheel maken en rust brengen in het interieur. Met Stairs lanceert vloerenspecialist COREtec® Floors nu zijn eigen trappencollectie.

Op het eerste gezicht zien die collecties eruit als hout of steen, maar ze zijn technisch uitgerust met dezelfde kwaliteiten als de meerlagige, waterdichte vloercollecties. Zo zorgen de geïntegreerde kurklaag en de Soundcore-technologie ervoor dat de trappen akoestisch dempend zijn en tegelijk warm aanvoelen. Dankzij de COREtec®-antisliplaag zijn de trappen veilig, terwijl de hoogwaardige slijtlaag van 0,55 mm moet garanderen dat ze tegen een stootje kunnen.

Je kan de trap verder laten afwerken met bijpassende vloeren, plinten, accessoires of ingebouwde ledverlichting. Bovendien hoeft een renovatie niet veel tijd in beslag te nemen: op één dag kunnen vakmannen de klus al klaren, aldus de fabrikant.

Meer info: www.coretecfloors.com

Partnerartikels

Bekijk alle partners
 • Met interieurbeton gaan tijdloos design en leefcomfort hand in hand.
  Met interieurbeton gaan tijdloos design en leefcomfort hand in hand.

  Hou je van een spontane look, dan biedt stortbeton – glad bekist of met houtnerfstructuur – talloze mogelijkheden.

  Lees meer
 • COREtec® Floors lanceert met Stairs eigen trappencollectie
  COREtec® Floors lanceert met Stairs eigen trappencollectie

  COREtec® Floors heeft vanaf heden niet enkel meerlagige waterdichte vloeren in zijn assortiment, maar komt nu ook met een eigen trappencollectie op de...

  Lees meer