Verfspecialisten presenteren trendkleuren 2023: Entangled Green en Wild Wonder

De trendkleuren van 2023 staan helemaal in het teken van de natuur. Zo stellen BOSS Paints & colora ‘Entangled Green’ voor als trendkleur van 2023 en roept Levis ‘Wild Wonder’ uit tot de kleur van volgend jaar. Met het vergrijsde muntgroen en heldere korengoud haal je de natuur letterlijk in huis.

Entangled green

BOSS Paints & colora stellen met Entangled Green de trendkleur van 2023 voor. Deze vergrijsde muntgroene tint staat voor ons verlangen naar vrijheid en levensgenot na een lange en onzekere periode. We leggen meer dan ooit de focus op innovatie, betrouwbaarheid, verbondenheid en duurzaamheid. Entangled Green weerspiegelt dan ook het evenwicht tussen enerzijds rust en natuur en anderzijds technologie en innovatie. Deze groene kleur combineer je moeiteloos met andere natuurlijke tinten, warme metallics of uitgesproken, felle kleuren.

Richtprijs: vanaf 22,53 euro voor 1 liter muurverf

Meer info: www.bosspaints.be, www.colora.be

Wild Wonder

Levis roept Wild Wonder uit tot kleur van het jaar 2023. Deze tint doet denken aan een gouden korenveld en weerspiegelt onze collectieve mentaliteit: we hebben meer aandacht voor duurzaamheid en ecologie en grijpen terug naar organische vormen en natuurlijke kleuren. Met deze positieve kleur haal je de magie van de natuur in huis. ‘Wild’ staat voor de vrijheid van de natuur en ‘Wonder’ voor de verwondering van alles wat we om ons heen zien. Benieuwd of deze kleur in jouw interieur past? Check het via de Levis Visualizer app of gebruik de Levis-kleurentester.

Richtprijs: vanaf 35,99 euro voor 1 liter muurverf

Meer info: www.levis.info

Partnerartikels

Bekijk alle partners
Je huis verven? Dit is alles wat je moet weten
Je huis verven? Dit is alles wat je moet weten

Zijn de muren van je huis toe aan een likje verf of wordt het juist tijd om de schutting, schuur of garagedeur een schilderbeurt te geven? Geen zorgen, met ...

Lees meer
Extra daglicht en verluchting? Aan deze 5 voorwaarden moet een dakraam zeker voldoen
Extra daglicht en verluchting? Aan deze 5 voorwaarden moet een dakraam zeker voldoen

Met een dakraam haal je meer daglicht en verse lucht binnen. Maar een dakraam moet wel aan zeer hoge eisen voldoen. Zo moet het niet alleen bij de stijl ...

Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken