Haal de gloed van de zonsondergang in huis met sfeerlamp Sunne

Je woning verlichten met gratis energie van de zon? Sunne is een modern verlichtingsarmatuur voor binnen dat uitsluitend op zonne-energie werkt. De lamp – die je voor je raam moet hangen – slaat overdag de energie van de zon op en laat je ’s avonds van het zonlicht genieten.

Stijlvol armatuur

Sunne is een sfeerlamp van 85 cm lang. Het armatuur bestaat uit één lange, gebogen strook aluminium, gevormd als de horizon. Aan de ene zijde bevinden zich de zonnecellen en aan de andere zijde de verlichting. De lamp hangt op aan twee staaldraden. Via het eenvoudig en veilige ophangsysteem hang je de lamp voor je raam met de zonnecellen naar de raamzijde gericht.

Aangedreven door de zon

De grote troef: Sunne heeft geen externe voeding nodig. De lamp is namelijk volledig zelfvoorzienend en wordt aangedreven door de zon. De zonnecellen vangen overdag het zonlicht op zodat de geïntegreerde batterij wordt opladen. Die batterij voorziet ’s avonds de nodige stroom om de lamp te laten schijnen. Zodra de zon ondergaat, zorgt de lamp voor de gloed van de zonsondergang in huis. De lamp heeft drie standen: Sunne Rise, Sunne Set en Sunne Light. Die bootsen alle drie de natuurlijke momenten van de zon na.

Bediening via app

Om de lamp aan- en uit te schakelen raak je de bovenkant van de lamp aan. Je kan Sunne ook via de app bedienen. Hier kan je de gewenste stand kiezen en de verlichting dimmen. Ook zie je in de app hoeveel natuurlijke zonne-energie wordt opgeslagen in de batterij. Sunne wordt op bestelling gemaakt en is momenteel overal in Europa verkrijgbaar.

Richtprijs: 995 euro

Meer info: www.solarsunne.com

Partnerartikels

Bekijk alle partners
 • Individueel bouw- en energieadvies op maat
  Individueel bouw- en energieadvies op maat

  Deskundig advies voor duurzaam wooncomfort voor bouwers en verbouwers. 

  Lees meer
 • Bespaar op het plaatsen van thuisbatterij en laadpaal
  Bespaar op het plaatsen van thuisbatterij en laadpaal

  Met een thuisbatterij kan je zelf-geproduceerde energie thuis opslagen. Als je dit combineert met zonnepanelen moet je minder stroom van het net halen en...

  Lees meer
 • Ken je de Europese Ecodesign richtlijn of kortweg ErP-richtlijn al?
  Ken je de Europese Ecodesign richtlijn of kortweg ErP-richtlijn al?

  Deze richtlijn zal ons dagelijks leven en energieverbruik in de gehele EU veranderen. Je kent vast wel het verbod op klassieke gloeilampen en de vervanging ...

  Lees meer