Een woning bouwen, verbouwen of kleine ingrepen doen? Onze gratis magazines helpen je op weg

Je denkt eraan om een huis te bouwen? Of je kocht er pas eentje en wil het volledig verbouwen? Of je woont al jaren in je huis en wil het energievriendelijker maken? Of je vindt het nu echt wel tijd voor een nieuwe keuken, badkamer of herinrichting van je tuin? Wat je plannen ook zijn, onze gratis magazines bieden je heel wat informatie en inspiratie.

Wacht niet langer en bestel je exemplaar

Mijn Nieuwbouw

In dit magazine maken we je wegwijs in het EPB-doolhof, lees je meer over binnenmuren, tussenvloeren, de verschillende soorten gevelbekleding, isoleren, het perfecte dak en de ideale ramen en deuren voor je woning.

Bekijk de preview

Mijn Renovatie

Bij renoveren horen heel wat keuzes: ga je slopen en heropbouwen? Wil je draagmuren uitbreken? Of extra isoleren? We helpen je graag op weg om de juiste keuzes te maken. Ook over de aanpak van vocht, het inrichten van een zolderkamer of kelder en het oplossen van bouwknopen kom je alles te weten in dit magazine.

Bekijk de preview

Mijn Energie

Zowel bij een nieuwbouw als bij een renovatieproject moet je heel wat energetische knopen doorhakken: toch nog kiezen voor aardgas? Of beter voor hernieuwbare energie? Zonnepanelen? Een warmtepomp? Wat levert het beste rendement op korte en lange termijn? Het zijn geen makkelijke vragen die we in dit magazine voor je proberen op te lossen.

Bekijk de preview

Mijn Badkamer

Een badkamer is natuurlijk meer dan een douche, bad en toilet. Ook elektriciteit en verwarming zijn van groot belang bij het (her)inrichten van je badkamer. Daarom helpen we je graag op weg met artikels over wat wel en niet kan op vlak van elektriciteit of hoe je het juiste toestel kiest voor extra warmte in je badkamer.

Bekijk de preview

Mijn Keuken

Een open of gesloten keuken, een eiland of toch liever een U of L? We helpen je graag op weg bij het kiezen van de ideale keukenopstelling voor jou. Daarmee ben je al een heel eind op weg, maar dit is niet alles waarover je moet beslissen als je een nieuwe keuken wil. Voor welk werkblad kies je best? Welke spoelbak en kraan passen bij jouw verwachtingen? En hoe laat je je keuken naadloos overlopen in de rest van je interieur? Je leest er alles over in dit gratis magazine.

Bekijk de preview

Mijn Tuin

Welk materiaal kies je voor je terras? Wil je een terrasoverkapping? Misschien ook nog een zwembad of zwemvijver? Wat zijn de voordelen van een waterdoorlatende tuin en oprit? We leggen het allemaal haarfijn voor je uit.

Bekijk de preview

In elk magazine vind je tal van interessante artikels, tips en verschillende reportages waarin je inspiratie kan opdoen.

Wacht niet langer en bestel nu je gratis exemplaar!


De ideale keuken inrichten voor jouw gezin? Zo pak je het stap voor stap aan
De ideale keuken inrichten voor jouw gezin? Zo pak je het stap voor stap aan

De manier waarop we onze keuken gebruiken, verschilt van gezin tot gezin. Vertrek dus niet te snel van een archetype en denk eerst goed na over wat je van...

Lees meer
Op zoek naar een nieuwe badkamer? Ontdek alles wat je moet weten in ons magazine ‘Mijn Badkamer’
Op zoek naar een nieuwe badkamer? Ontdek alles wat je moet weten in ons magazine ‘Mijn Badkamer’

Pas een huis gekocht of gebouwd en op zoek naar tools, tips en inspiratie om je badkamer in te richten volgens jouw wensen? Bestel dan snel ons gratis...

Lees meer
Je bouwbudget onder controle houden? Deze 6 tips helpen je op weg
Je bouwbudget onder controle houden? Deze 6 tips helpen je op weg

Bouwen is voor de meeste mensen het grootste project in hun leven. Zeker op financieel gebied. Toch kan je hier en daar flink besparen door slimme keuzes...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie