Technieken kiezen voor je woning? Ontdek er alles over in ons gratis magazine ‘Mijn Energie’

Elektriciteit, verwarming, sanitair warm water, ventilatie … Technische installaties zijn onmisbaar om het comfort in je woning te verzekeren. De mogelijkheden zijn de laatste jaren ook enorm toegenomen. Dat maakt het er niet makkelijker op om de juiste keuzes te maken voor jouw bouw- of renovatieproject. In dit magazine helpen we je graag op weg.

Wat mag je verwachten?

Zowel bij een nieuwbouw als bij een renovatieproject moet je heel wat energetische knopen doorhakken: toch nog kiezen voor aardgas? Of beter voor hernieuwbare energie? Zonnepanelen? Een warmtepomp? Wat levert het beste rendement op korte en lange termijn? Het zijn geen makkelijke vragen die we in dit magazine voor je proberen op te lossen in het magazine Mijn Energie.

Bekijk hier de preview.

Energiebronnen van morgen

Zeker bij nieuwbouw, maar ook bij een verbouwing kan je niet omheen hernieuwbare energiebronnen. Al is het niet altijd even makkelijk om te beslissen welke bron voor jouw woning aangewezen is. We maken je hierin wegwijs en geven ook mee wat de enrgiebronnen en bijhorende technieken van morgen zijn.

Alle technieken op een rij

Verder passeren er nog veel andere technieken in het magazine: van het leggen van elektriciteit, over verwarmen met condenserende ketels en biomassa, tot het optimaal inzetten van je zonnepanelen. Ook voor wie denkt aan de installatie van een warmtepomp is het magazine een aanrader: onze keuzewijzer legt uit welk type geschikt is voor welke woning.

Besparingstips

In een goed geïsoleerde woning mag ook ventilatie niet ontbreken. We leggen de verschillende opties aan je uit. Naast tal van interessante artikels, reiken we je dus ook heel wat tips aan. En tot slot geven we ook nog graag mee hoe je efficiënt bespaart op warm water. Wacht niet langer en bestel nu je gratis exemplaar!


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Zonnepanelen plaatsen: kies in 5 stappen een betrouwbare installateur

Zonnepanelen plaatsen: kies in 5 stappen een betrouwbare installateur

Ben je op zoek naar een installateur van zonnepanelen? En wil je er zeker van zijn dat je voor een betrouwbare firma kiest? We helpen je graag op weg met...

Lees meer

Een nieuwe woning bouwen? Ontdek alles wat je moet weten in ons gratis magazine ‘Mijn Nieuwbouw’

Een nieuwe woning bouwen? Ontdek alles wat je moet weten in ons gratis magazine ‘Mijn Nieuwbouw’

Een woning bouwen? Er komt heel wat bij kijken! Hoe moet je woning eruitzien? Welke materialen wil je gebruiken? Welke technieken zijn er allemaal? Hoe ga...

Lees meer

Stap voor stap naar een succesvolle renovatie: dit plan helpt je op weg

Stap voor stap naar een succesvolle renovatie: dit plan helpt je op weg

Je hebt een bestaande woning gekocht die je grondig wil renoveren. Voor je ook maar denkt aan die nieuwe keuken of badkamer, zal je eerst de ruwbouw in...

Lees meer

Artikels van onze redactie


Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken