Breng je ontwerp tot leven en visualiseer je project met de textuurgenerator van Vandersanden

Op zoek naar de ideale steen voor je gevel of oprit? Met de textuurgenerator van Vandersanden kan je eenvoudig realistische texturen maken voor een hoogwaardige visualisatie van je project. Dé ideale manier om je ontwerp tot leven te brengen.

Levensecht ontwerp

Een kleiklinker, steenstrip of gevelsteen kiezen doe je niet op basis van een online kleurvakje. De stenen ter plekke bekijken, voelen en vergelijken geeft je een beter beeld van de textuur en de look van het product. Maar de keuzemogelijkheden in een toonzaal zijn echter vaak beperkt. En je wil het liefst van al ook zien hoe jouw favoriete steen eruit ziet op je volledige gevel of oprit. De textuurgenerator van Vandersanden brengt daar verandering in. Dankzij deze handige tool breng je je gevel- of bestratingsproject tot leven.

Intuïtieve tool

De textuurgenerator werkt intuïtief. Hierdoor kan je heel gericht configureren en naar hartenlust spelen met je ontwerp. Je kiest één of meerdere kleuren uit het aanbod van Vandersanden, of start vanuit het door jou gewenste formaat. Nadien kies je de voegkleur en -dikte, het metsel- of legverband en creëer je je eigen unieke textuur. Deze textuur-op-maat-creatie kan je downloaden. Je ontvangt ook een link naar de technische informatie. Rest je enkel nog alles te uploaden in je tekensoftware en te genieten van de levensechte weergave van je ontwerp.

Voor elk project een unieke combinatie

Door de meer dan 1.000.000 keuzemogelijkheden, vind je sowieso de ultieme textuur voor jouw project. Combineer met diverse gevelstenen, experimenteer met verbanden en speel met voegen of zelfs met belichting en zonstand. Indien je sorteringen mixt, geeft de textuurgenerator enkel de combineerbare producten weer. Het resultaat? Een levensechte, gedetailleerde textuur in 3D. Niet tevreden? Pas de textuur dan aan tot het resultaat helemaal goed zit!

Premium visualisatie

De handige digitale tool geeft je een premium visualisatie van jouw project en levensechte 2D-texturen, met een 3D-diepgang. Dankzij deze scantechniek zijn de texturen uitermate gedetailleerd en hyperrealistisch. De belichting wordt digitaal toegevoegd, wat bijzonder levensechte beelden oplevert. De textuur is oneindig schaalbaar. Terugkerende patronen worden tot een minimum beperkt. Bovendien zijn er méér dan 1.120.896 mogelijkheden. Voor ieder wat wils dus!

Aan de slag

Familiebedrijf Vandersanden is één van de grootste baksteenproducenten in Europa en heeft meer dan 90 jaar ervaring. Ontdek hun ruime aanbod aan gevelstenen, steenstrips en kleiklinkers in één van de showrooms (op afspraak) of vind jouw ideale steen in de overzichtelijke productzoeker. Ga vervolgens aan de slag met de handige textuurgenerator!


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Klinkers uit lokale rivierklei: duurzame oprit- en terrasbestrating met nóg tal van voordelen

Klinkers uit lokale rivierklei: duurzame oprit- en terrasbestrating met nóg tal van voordelen

Binnen gebakken sierbestrating is er een waaier aan mogelijkheden. Maar wil je je terras of oprit écht verduurzamen? Kies dan voor kleiklinkers van...

Lees meer

S-line® smalle gevelsteen van Vandersanden: lichter voor je budget en het milieu!

S-line® smalle gevelsteen van Vandersanden: lichter voor je budget en het milieu!

Baksteenproducent Vandersanden lanceerde recent de smalle en ecologische gevelsteen S-line®. En daar heeft het familiebedrijf meerdere redenen voor. Want...

Lees meer

Waarom je zeker in deze tijden voor kleiklinkers moet kiezen

Waarom je zeker in deze tijden voor kleiklinkers moet kiezen

Duurzaam bouwen? Dat is kiezen voor duurzame en ecologische materialen. Ga daarom voor kleiklinkers voor de bestrating van jouw tuin, terras of oprit....

Lees meer

Artikels van onze redactie


Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken